Black Friday Tilbud: 10% på alle behandlinger hele November måned. 15% Full Face Makeover Filler og Botox.
Acne og ar behandling

Acne og ar

En Laserbehandling kan reducere ardannelse efter bumser og uren hud.

Alt for meget livskvalitet går til spilde på grund af acne ar. Det gælder uanset om du er teenager eller voksen. Det vil vi gerne gøre op med i QF, og det er en glæde at kunne tilbyde alle over 18 år laserbehandlinger af problemhud forårsaget af acne ar. 

Til unge under 18 år, anbefaler vi kombinationsbehandlingen:

Læs mere om Diamantslibning

Læs mere om Oxygen terapi

Farvel problemhud – Acne behandling

Acne er en almindelig hudlidelse, som de færreste af os slipper for. Indimellem resulterer det i arvæv og pigmentforandringer – for de fleste er udbruddene kraftigst i ansigtet, hvilket i sig selv opleves skæmmende, for andre dannes der acne ar på ryggen og brystkassen.

Det behøver du ikke lade dig skæmme af – hos QF kan vi hjælpe dig med at reducere generne betydeligt med acne behandling ved hjælp af laserbehandling, gennemført af specialuddannet sygeplejerske, godkendt af Sundhedsstyrelsen.

Det kan du forvente af behandlingen

Hos QF anvender vi nyeste laser teknologi i vores behandling af acne ar. En behandling varer cirka 10-20 minutter, afhængig af hvor stort et område, du ønsker behandlet. Du kan forvente resultater, der gør dig glad, men du må, som med andre laserbehandlinger, væbne dig med tålmodighed, for det kan tage uger og måneder, før resultatet slår igennem.

Det er hudens selvhelbredende kræfter, der aktiveres, når vi behandler for acne ar. Den intense varmeudvikling stimulerer produktionen af collagen og elastin, som langsomt vil medføre, at huden glattes ud og heler sig selv. Her får du en professionel acne behandling.

Få en gratis og uforpligtende konsultation

Som med alle andre behandlinger, inviterer vi dig til en indledende samtale, hvor vi kigger på din hud og drøfter dine forventninger. Sammen tilrettelægger vi et behandlingsforløb, der passer til din hverdag.

Før behandlingen

I forbindelse med IPL laser behandlinger, er der risiko for, at der dannes pigmentforandringer. Du bør derfor undgå solarium, solbadning eller selvbruner i ugen op til en behandling.

Du kan ikke modtage behandlingen, hvis du er gravid eller ammende.

Har du været i medicinsk acne behandling, modtaget binyrebarkhormon eller andet lysoverfølsom medicin, kan du heller ikke behandles med IPL laser, det kan øge risikoen for forbrænding.

Der findes desuden antibiotika midler og andre skrappe kure, du ikke må have anvendt den seneste måned, før vi behandler. Den snak tager vi ved den forudgående konsultation.

Under behandlingen

En behandling kan vare alt mellem 5-60 minutter, afhængigt af størrelsen af området, der behandles. Huden afrenses og påføres en gel. Du får briller på, så dine øjne er beskyttet mod det højintense laserlys. Selve laserbehandlingen kan godt mærkes som let ømhed i huden.

Under behandlingen

Efter behandlingen vil du mærke en dyb varme i huden, næsten som du kan mærke at den arbejder. Hvis du anvender makeup, kan du straks efter behandlingen påføre den atter, og du kan gå videre med din dag. Det er dog vigtigt at grunde med en solfaktor SPF 30-50 eller anvende en dagcreme med solfaktor i minimum fire uger efter behandlingen.

Du anbefales at undgå direkte og indirekte varmepåvirkning af de behandlede områder de første 5 dage, især hvis du har tendens til hyperpigmentering. Tag en pause fra sport og sauna. Afstå fra kemisk behandling af dine problemområder og gem ansigtsmassage og peeling til der er gået et par uger.

Close Panel