OBS: I følge loven kræves mundtlig og skriftlig dokumentation udleveret til patienten samt 48 timers betænkninstid før en botoxbehandling kan påbegyndes.

De fleste kender nok til følelsen af en dag at vågne op og føle, at det spejlbillede, der møder en, ser ti år ældre ud end dagen før. Det er helt naturligt. Ældningsprocessen er en helt naturlig del af livet, men det kan stadig være skræmmende at opdage alderstegnene. En rynkebehandling kan her være et modværktøj i kampen mod dybe furer, rynker, smalle læber og tunge øjenbryn.

Hudens naturlige ældningsproces

Hudens naturlige ældningsproces er den samme hos alle mennesker og ses både funktionelt og udseendemæssigt. Processen opstår overordnet på grund af tre forskellige faktorer, der alle bidrager til, at ungdommens fyldige og spændstige hud langsomt forsvinder:

  • Udtørring af huden
  • Tab af naturlige og fugtgivende stoffer, som eksempelvis hyaluronsyre (hyaluronic acid – HA)
  • Forandringer i knoglestruktur eller muskelvæv
  • Ved hjælp af produkter, der indeholder HA, kan vi hjælpe dig af med en lang række problematikker, rynker, furer, tabt væv etc., og vi kan hjælpe din hud med at genvinde sin naturlige teint og fasthed.

Hudforyngelse og rynke reduktion – laser, filler og botox behandling

Selvom hudens aldersforandringer er et naturligt fænomen, kan der være situationer, hvor patienter har behov for at udsætte eller mindske tegn på ældningen. Hos QF tilbyder vi kosmetisk behandling med – både laser, botox, filler og mesoterapi.

Styrelsen for Patientsikkerhed – lovpligtig konsultation

QF er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, til at udføre kosmetiske behandlinger med laser, filler og Botox.

Ifølge lovgivningen er det et krav, at alle patienter modtager en indledende konsultation forud for behandlingen. Behandlinger med botox og filler kræver en betænkningstid på 48 timer fra konsultation til du modtager din behandling. Andre behandlinger, såsom laserbehandlinger kan du få fortaget med det samme ved din første konsultation.

Formålet med disse lovkrav er, at du som patient sikres en udførlig information og får tid til at være sikker på din beslutning om at få en behandling.

Konsultationen forud for første botox behandling koster 500 kroner, og foretages af lægen. Den indledende konsultation før en filler behandling er gratis, hvis denne fører til en behandling og foretages af sygeplejersken.