Skru helt op for fordelene – giv dig selv en luksus Carbon Laser Diamant
Har du allerede kastet din kærlighed Carbon Peel – og vil du din hud det allerbedste? Så er der to komplementære behandlinger, du ikke må gå glip af.
Det er behandlinger, der dels forbereder din hud til at tage imod Carbon-behandlingen, dels efterbehandler ved at indsluse høje koncentrationer af aktivt serum i hudens dybeste lag. En Carbon Laser Diamant er en 3-i-én luksus, du skal unde dig selv mindst én gang om året.

Det får du med en Carbon Laser Diamant

  • QF Diamantslib
  • Carbon Laser Peel
  • Oxygen terapi
  • Behandlingerne tilrettelægges ved første konsultation.

Det kan du forvente

Med en Carbon Laser Diamant høster du fordelene ved QF’s mest effektive behandlinger og kombinerer dem, så din hud får det allerbedst. For hver ansigtsbehandling vil den føles yderlige opstrammet, frisk, ren og med fornyet glød. Du vil møde verden med en vitalitet, du kommer til at sætte pris på. Med udstråling og en velplejet hud fuld af fugt.

Ene stærk, sammen bedst

Alle 3 ansigtsbehandlinger kan hver især stå alene, men du kan accelerere resultaterne ved at sætte dem sammen i et behandlingsforløb. Diamantslibningen er en luksus ex foliering af huden, der gør den optimalt klar til at tage imod Carbonmasken. Inslusningen af serum til de dybe lag i huden (dermis) med den efterfølgende oxygenterapi giver den ekstra booster, der gør en Carbon Laser Diamant til en ultimativ luksus treat.

Kærlighed

Behandlingspakke kan nydes af både mænd og kvinder og er en oplagt kærlighedsgave. Alle behandlinger aktiverer hudens egne egenskaber – og alle hudtyper vil nyde godt af en Carbon Laser Diamant.

Det sker der under behandlingerne:

QF Diamantslib
+ Diamant slibning
+ Maske
+ behandling afsluttes med *”SYN Serum” eller **”Hyaluron serum”
+ øjen- og dagcreme.
Læs mere om QF Diamantslib her:

Carbon Laser Peel

+ Afrensning af ansigt
+ Indledende peeling af døde hudceller
+ Påføring af Carbon-maske
+ 30 minutters aktivering af masken ved hjælp af laser
+ Afsluttes med beroligende og fugtgivende serum og en SPF-creme
Læs mere om Carbon Laser Peel her:

Oxygen terapi

Din oxygenbehandling starter med at vi gennemgår din hudtype og vi sammen finder ud af hvilken serum der skal indsluses i din hud, derefter:
+ afrensning af dit ansigt
+ peeling af de døde hudceller,
+ cirka 40 min indslusning af serum ved hjælp af oxygen.
+ en afsluttende indsmøring af fugt serum, øjencreme og dagcreme.