Skal det være et luksus skinboost? Så lad det være en microdermabration –
avanceret peeling med en afrensning af huden.
QF Diamantslibning til ansigt er en eksklusiv og effektiv peeling, hvor det øverste hudlag blidt fjernes med microdermabration. Den fine slibning efterlader din hud silkeblød og klar til yderligere behandling. Vi taler om en exfoliering, der vil sætte gang i en naturlig hudfornyende proces ved nænsomt at fjerne det yderste tørre hudlag – det hudlag, som gør huden trist, grå og livløs.

Hvad sker der

Behandlingen stimulerer dannelsen af kollagen og resulterer i en fastere, glattere og yngre udseende hud med masser af glød. Derudover reducerer behandlingen rynker, ar, forstørrede porer og pigmentering.

Hvad kan du forvente?

Du ved det allerede: Diamonds are a girls best friend…. og når du har lagt ansigt til en QF Diamantslibning, ved du, at det er sandt. Behandlingen gennemføres, så huden er forberedt til en af de mange anti-age behandlinger QF tilbyder. Allerede efter første behandling vil du kunne se synlige resultater. Du vil se yngre ud, din hud vil føles glattere og mere fast.

Det kan en QF Diamantslibning gøre for dig:

+ Ensarter og glatter huden
+ Reducerer fine rynker og linjer
+ Reducerer pigmentforandringer
+ Mindsker ar i overfladen
+ Åbner hudens porrer og fjerner det døde top-hudlag

Kombiner behandlingerne

Ønskes der for alvor at bekæmpe alderens tegn, skal du unde dig selv en kombinationsbehandling bestående af QF Diamantslibning og Oxygen terapi. Microdermabrasion behandling renser huden og gør den mere modtagelig over for de aktive ingredienser tilført under oxygenbehandlingen. Vil du have den ultimative forkælelse, lægger du en Carbon Peel ind i mellem de to behandlinger.

Før behandlingen

Inden behandlingen med Carbon Peeling inviteres du til en gratis konsultation, hvor du modtager grundig vejledning og information om din behandling. Sammen med sygeplejersken får du afstemt dine ønsker, behov og forventninger, så du kan føle dig tryg.

Under behandlingen

Afhænger af det valgte produkt

Efter behandlingen

Vi anbefaler et pleje produkt til brug hjemme, der vil optimere din behandling. Du bør ikke opholde dig i direkte sollys efter behandling, og vi anbefaler de første uger efter en QF Diamantslibning at anvende en solcreme, SPF 30-50.