Fillers: Juvederm, Restylane, Belotero
Botox & Filler - øjeblikkelige resultater, uden kirurgi.

Hudens aldersforandringer er et naturligt fænomen. Men alligevel opstår der situationer, hvor patienter har behov for at udsætte eller mindske tegn på ældningen. Hos QF tilbyder vi kosmetisk behandling Laser, ikke – permanente Fillers og Botox.

De fleste kender følelsen af at det spejlbillede, der møder en, ser ti år ældre ud end dagen før. Det er helt naturligt. Ældningsprocessen er en helt naturlig del af livet, men det kan stadig være skræmmende at opdage alderstegnene. En rynkebehandling med Botox, ikke – permanente Fillers eller kombination af disse kan her være et modværktøj i kampen mod dybe furer, rynker, smalle læber og tunge øjenbryn.

Hudens naturlige ældningsproces

Ældningsprocessen er den samme hos alle mennesker og ses både funktionelt og udseendemæssigt. Processen opstår overordnet på grund af tre forskellige faktorer, der alle bidrager til, at ungdommens fyldige og spændstige hud langsomt forsvinder:

  • Udtørring af huden.
  • Tab af naturlige og fugtgivende stoffer, som eksempelvis hyaluronsyre (hyaluronic acid – HA).
  • Forandringer i knoglestruktur eller muskelvæv.
  • Ved hjælp af Botox og ikke – permanente Fillers, kan vi hjælpe dig af med, rynker, furer, tabt vævs volumen bl.a. læbeforstørrelse, etc. Vi kan hjælpe din hud med at genvinde sin naturlige teint og fasthed.

Qlinique Facit er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed

QF er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, til at udføre kosmetiske behandlinger med Laser, ikke  permanente Fillers og Botox.

Ifølge lovgivningen er det et krav, at alle patienter modtager en indledende konsultation forud for behandlingen. Behandlinger med Botox og ikke – permanente Fillers kræver en betænkningstid på 48 timer fra konsultation til du modtager din behandling. Andre behandlinger, såsom laserbehandlinger kan du få fortaget med det samme ved din første konsultation.

Formålet med disse lovkrav er, at du som patient sikres en udførlig information og får tid til at være sikker på din beslutning om at få en behandling.

Konsultationen forud for første Botox & Filler behandling er gratis, som foretages af lægen eller sygeplejersken.

Behandlingen før/under/efter.

Der er vigtigt, at du er velinformeret om forløbet: mulige bivirkninger og komplikationer.

Download Patientvejledning