10% på alle behandlinger i hele oktober måned.
Fillers: Juvederm, Restylane, Belotero
Botox & Filler - øjeblikkelige resultater, uden kirurgi.

Med tiden nedsættes hudens naturlige produktionen af kollagen- og elastinfibre, som gør huden bliver tyndere og slappere, hvilket gør at der opstår dybe rynker og furer. Vi kender alle til det med fine linjer og rynker, hvad enten vi har dem eller bare gruer for dagen hvor vi får dem. Huden forandrer sig uundgåeligt med alderen pga. hudens naturlige produktion af kollagen – og elastinfibre, som gør huden stram og spændstig. Kollagen produktionen nedsættes desværre med alderen.

Hos Qlinique Facit har vi flere forskellige rynkebehandlinger. Vi tilbyder Botox, ikke-permanente Filler behandlinger, Laserbehandlinger, Skinbooster og Carbon laser. Hvis du er i tvivl om hvilke slags behandlinger du skal have, så er du velkommen til at booke en gratis konsultation eller ring til os på: Mobil 28 30 47 47. Så finder vi sammen den helt rigtige behandling for dig.


Botox er yderst velegnet til: Minimering af fine linjer og rynker, der opstår på grund af ansigtets mimik, dvs. dynamiske rynker.

Filler er bedst til: At tilføre volumen i større eller mindre grad. Virker ved at løfte huden og i nogle tilfælde fylde dybere rynker / fuger ud.

Optimale resultater opnås oftest, med kombinationen af Botox & Filler.

Botox & Fillers er også yderst velegnet i forbindelse Skinbooster & Laserbehandlinger.


Hudens naturlige ældningsproces

Ældningsprocessen er den samme hos alle mennesker og ses både funktionelt og udseendemæssigt. Processen opstår overordnet på grund af tre forskellige faktorer, der alle bidrager til, at ungdommens fyldige og spændstige hud langsomt forsvinder:

  • Udtørring af huden.
  • Tab af naturlige og fugtgivende stoffer, som eksempelvis hyaluronsyre (hyaluronic acid – HA).
  • Forandringer i knoglestruktur eller muskelvæv.
  • Ved hjælp af Botox og ikke – permanente Fillers, kan vi hjælpe dig af med, rynker, furer, tabt vævs volumen bl.a. læbeforstørrelse, etc. Vi kan hjælpe din hud med at genvinde sin naturlige teint og fasthed.

Qlinique Facit er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed

Qlinique Facit er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed, til at udføre kosmetiske behandlinger med Laser, ikke – permanente Fillers og Botox.

Ifølge lovgivningen er det et krav, at alle patienter modtager en indledende konsultation forud for behandlingen. Behandlinger med Botox og ikke – permanente Fillers kræver en betænkningstid på 48 timer fra konsultation til du modtager din behandling. Andre behandlinger, såsom laserbehandlinger kan du få fortaget med det samme ved din første konsultation.

Formålet med disse lovkrav er, at du som patient sikres en udførlig information og får tid til at være sikker på din beslutning om at få en behandling.

Konsultationen forud for første Botox & Filler behandling er gratis, som foretages af lægen eller sygeplejersken.

Behandlingen før/under/efter.

Der er vigtigt, at du er velinformeret om forløbet: mulige bivirkninger og komplikationer.

Download Patientvejledning

Close Panel