10% på alle behandlinger i hele oktober måned.
Carbon Laser Peel
Carbon Laser Peel

Carbon Laser Peel er en revolutionerende og skånsom laserbehandling til ansigtet, der går under navnet Hollywood Carbon. 

Giv os 40 minutter et par dage før festen eller din date – og vi booster din udstråling!

Med en Carbon Laser Peeling vil du se resultater med det samme efter behandlingen.

Her vil du opleve et energiboost til din hud efter blot én behandling og du vil rejse dig fra briksen med en vital glød. Behandlingen udbydes over hele verden og er populær, når navne som Jennifer Aniston og Angelina Jolie skal på den røde løber. Nu kan du gøre de kendte hemmeligheden efter!

Passer til alle hudtyper

Behandlingen er smertefri og aktiverer hudens naturlige processer. En Carbon Laser Peel passer til alle hudtyper og kan stå alene som enkeltbehandling. For optimale resultater anbefaler vi 3-4 behandlinger med 4- 6 ugers interval.

Hvad kan du forvente med en carbon peeling?

En Carbon Laser Peel er en skønhedsbehandling ved hjælp af kul, som på grund af kulmolekylets evne til at absorbere olie og forurenede stoffer er en optimal skinbooster for personer med træt eller problematisk hud. 

Du vil opleve, at huden efterlades fastere, glattere og mere livsfuld. 

En Carbon Laser Peel stimulerer collagen-produktionen, og din underhud vil arbejde videre i op til fire uger efter en behandling.

Du vil opleve:

  • En friskere hud med mere glød.
  • Afhjælper uren og fedtet hud.
  • Reducerer hudorme.
  • Udglatter ujævn hud struktur.
  • Du vil opleve en mere ensartet og klar hudtoning.
  • Forstørret porer mindskes, især efter flere behandlinger.
  • Øger collagen produktionen i huden med opstrammende effekt.

Før behandlingen

Inden behandlingen med Carbon Peeling inviteres du til en gratis konsultation, hvor du modtager grundig vejledning og information om din behandling. Sammen med sygeplejersken får du afstemt dine ønsker, behov og forventninger, så du kan føle dig tryg.

Under behandlingen

Huden renses for evt. make up og urenheder. Efterfølgende eksfolierer vi dit ansigt, så laseren kan trænge længere ned i de dybe hudlag for at sikre et optimalt behandlingsresultat.

Der påsmøres en tynd carbonmaske. Hos QF anvender vi vulkansk udvundet kul fra Island. Carbonpartiklerne har mikro-til-nano størrelse, og det betyder, at de i stand til at trænge dybt ind i porerne. Når masken har virket 10-15 minutter aktiveres den ved hjælp af laserlys – en proces, der styrker produktionen af collagen i huden. Når laserlyset ledes over kulpartiklerne kan du høre små fine smæld, når de aktive stoffer aktiveres af lysstrålen. I denne proces fjernes døde hudceller, urenheder og olier, der er absorberet af carbonmasken. 

Afslutningsvis tilføres huden beroligende og nærende serum samt solfaktor.

Efter behandlingen

Efter en Carbon Laser Peel kan opleve svag rødme af huden i timerne efter din behandling. Der kan forekomme en afskalning af huden. Det er vigtigt, at du fugter din hud og anvender SPF 30-50.

Close Panel