Fjernelse af tatovering

Fjernelse af tatovering

Har du fortrudt? Så lad os hjælpe dig af med din tatovering​​

Et stigende antal danskere ønsker at komme af med deres tatovering. Måske er den dårligt udført, eller måske oplever du, at gamle tatoveringer på fingre eller håndled begrænser dig karrieremæssigt. Nu behøver du ikke længere at forsøge at skjule dine tatoveringer eller fortvivle over en forældet eller fortrudt tatovering. Du kan vælge at få det permanent fjernet med laser, som er en skånsom og ufarlig behandling af uønskede tatoveringer.

Der antages, at mere end 1/2 million danskere har en tatovering og cirka 50 % ønsker med tiden at få tatoveringen fjernet.

Hemmeligheden bag Laser tattoo removal
Det er din hud, der gør det egentlig oprensning arbejde ved fjernelse af tatovering.
Ved de fleste tatoveringer er der anvendt en opløsning af farvekorn, og det er disse korn, laserlyset retter sig imod. Når varmen fra den kraftige lysstråle rammer, nedbrydes farvekornene i mindre stykker, som efterfølgende udskilles vha. kroppens eget immunforsvar – de hvide blodlegemer.

Hvem er egnet til fjernelse af tatovering?
Alle tatoveringer kan som udgangspunkt fjernes. Dog vil visse farvekorn være sværere at få bugt med end andre. Som udgangspunkt vil alle sorte og røde farver kunne fjernes helt, mens blå og lilla nuancer er vanskeligere.

Du skal være fyldt 18 år for at blive behandlet med laser hos QF. 
Vi fjerner heller ikke tatoveringer på gravide og ammende kvinder. Lider du af en kronisk sygdom, der påvirker din krops evne til at regenerere, vil vi anbefale dig at konsultere din læge forudgående.
For at kunne tilrettelægge den bedste behandling, inviterer vi dig til en indledende konsultation, hvor vi taler om, hvor gammel tatoveringen er, hvor den er udført og hvilket resultat, du vil kunne forvente. Det er vigtigt for os, at du føler dig godt vejledt, inden du påbegynder en behandling. Fjernelse af tatovering gennemføres af en sygeplejerske, certificeret og godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed.

Tatoveringsfjernelse

Behandlingstiden?
Varierer afhængigt af størrelsen på tatoveringen og antallet af farver.

Hvor mange laserbehandlinger skal man have?
Afhænger af flere forhold:

  • Tatoveringens størrelse.
  • Tatoveringens farver.
  • Tatoveringens dybde.
  • Tatoveringens tæthed.
  • Tatoveringens placering.
  • Din hudtype og alder.

Laserbehandling til tattoo – Gør det ondt?
Smertetærskler er vidt forskellige. Men selvom der ikke kræves bedøvelse og behandlingen er ambulant, vil fjernelse af tatovering kunne mærkes. Hvis du ønsker det, påsmører vi en lokalbedøvende creme på området, før der behandles.

Bivirkninger?
Med laserbehandling til tattoo kan der opstå pigmentforskelle i huden, hvor tatoveringen har siddet. Jo flere farvekorn, der skal fjernes, desto større risiko er der for, at der kan opstå små ar, som ikke har med behandlingen at gøre, men er skader fra da tatoveringen blev lavet.

Før behandlingen
Inden behandlingen, inviteres du til en gratis konsultation, hvor du modtager grundig vejledning og information om din behandling. Sammen med sygeplejersken får du afstemt dine ønsker, behov og forventninger, så du kan føle dig tryg.

Under behandlingen
Huden afrenses for evt. urenheder.
Du vil få briller, der beskytter dine øjne mod laserstrålen.
Når der skydes med laseren, vil der danne sig en lille popcornsagtig boble på huden, og det er helt normalt.

Efter behandlingen
Efter behandlingen vil du få kølende og beroligende creme med solfaktor på det behandlede område.
Derefter lægges vi en film på det behandlede område for at beskytte huden og holde området fugtigt, ligesom da du fik tatoveringen. Huden skal nemlig holdes fugtig for at fremme helingsprocessen.
Der kan opstå kløe og sår, og det er vigtigt, at du ikke piller eller kradser i huden.

Der er vigtigt, at du er velinformeret om forløbet: mulige bivirkninger og komplikationer.
Download forneden her:

Patientinformation

Qlinique Facit - Logo

Kom forbi til en gratis og uforpligtende konsultation

Hos Qlinique Facit, er det dig og dine ønsker som er i fokus. Vi sætter stor ære i, at du føler dig tryg. Så hvis du er i tvivl om, hvilken behandling du skal have, så er du velkommen til at kontakte os eller booke en konsultation.
Qlinique Facit ser frem til, at byde dig velkommen i klinikken.

BOOK TID