10% på alle behandlinger i hele oktober måned.
Tatoverings fjernelse
Tatoverings fjernelse - har du fortrudt så lad os hjælpe dig af med din tatovering.

Et stigende antal danskere ønsker at komme af med deres tatovering. Måske er den dårligt udført, eller måske oplever du, at gamle tatoveringer på fingre eller håndled begrænser dig karrieremæssigt.

Få en gratis konsultation

For at kunne tilrettelægge den bedste behandling, inviterer vi dig til en indledende konsultation, hvor vi taler om, hvor gammel tatoveringen er, hvor den er udført og hvilket resultat, du vil kunne forvente. Det er vigtigt for os, at du føler dig godt vejledt, inden du påbegynder en behandling. Fjernelse af tatovering gennemføres af en sygeplejerske, certificeret og godkendt af Sundhedsstyrelsen.

Laser-behandling til tattoo – Gør det ondt?

Smertetærskler er vidt forskellige. Men selvom der ikke kræves bedøvelse og behandlingen er ambulant, vil fjernelse af tatovering kunne mærkes. Hvis du ønsker det, påsmører vi en lokalbedøvende creme på området, før der behandles.

Hemmeligheden bag fjernelse af tatovering

Det er din hud, der gør det egentlig oprensning arbejde ved fjernelse af tatovering.
Ved de fleste tatoveringer er der anvendt en opløsning af farvekorn, og det er disse korn, laserlyset retter sig imod. Når varmen fra den kraftige lysstråle rammer, nedbrydes farvekornene i mindre stykker, som efterfølgende udskilles vha. kroppens eget immunforsvar – de hvide blodlegemer.

Hvem er egnet til fjernelse af tatovering

Alle tatoveringer kan som udgangspunkt fjernes. Dog vil visse farvekorn være sværere at få bugt med end andre. Som udgangspunkt vil alle sorte og røde farver kunne fjernes helt, mens blå og lilla nuancer er vanskeligere.

Du skal være fyldt 18 år for at blive behandlet med laser hos QF. 

Vi fjerner heller ikke tatoveringer på gravide og ammende kvinder. Lider du af en kronisk sygdom, der påvirker din krops evne til at regenerere, vil vi anbefale dig at konsultere din læge forudgående.

Bivirkninger:

Med laser-behandling til tattoo kan der opstå pigmentforskelle i huden, hvor tatoveringen har siddet.
Jo flere farvekorn, der skal fjernes, desto større risiko er der for, at der kan opstå små ar, som ikke har med behandlingen at gøre, men er skader fra da tatoveringen blev lavet.

Før behandlingen

Inden behandlingen med Carbon Peeling inviteres du til en gratis konsultation, hvor du modtager grundig vejledning og information om din behandling. Sammen med sygeplejersken får du afstemt dine ønsker, behov og forventninger, så du kan føle dig tryg.

Under behandlingen

Huden afrenses for evt. urenheder. Du vil få briller, der beskytter dine øjne mod laserstrålen. Når der skydes med laseren, vil der danne sig en lille popcornsagtig boble på huden, og det er helt normalt.

Efter behandlingen

Efter behandlingen vil du få kølende og beroligende creme med solfaktor på det behandlede område.
Derefter lægges vi en film på det behandlede område for at beskytte huden og holde området fugtigt, ligesom da du fik tatoveringen. Huden skal nemlig holdes fugtig for at fremme helingsprocessen.
Der kan opstå kløe og sår, og det er vigtigt, at du ikke piller eller kradser i huden.

Close Panel