Hudforyngelse IPL laser

Hudforyngelse IPL laser

Kosmetisk anti age behandling

Hudforyngelse med IPL-laser er specielt velegnet til at forbedre slap og løs hud på kinderne, omkring munden og til at opstramme huden ved kavalergangen og på håndryggene. 

Både mænd og kvinder kan have gavn af en hudopstramning, hvor huden føles lidt løs og træt. 

Behandlingen gives kun til dig, der er fyldt 18 år.

Huden forandrer sig uundgåeligt med alderen. Og med tiden nedsættes hudens naturlige produktionen af kollagen- og elastinfibre, som gør huden stram og spændstig. Hos nogle mennesker sker ældningsprocessen, tidligere end andre. 

Det kan skyldes livsstilsfaktorer. Solens UV- stråler og rygning har størstedelen af skylden for hudens alderstegn. Det er ikke muligt at stoppe ældningsprocessen. 

Men med IPL-laser er det muligt at forbedre hudens struktur og udseende over tid.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hudforyngelse med IPL-laser er en effektiv kosmetisk anti ageing behandling, hvor varmen fra laseren trænger ned i de dybere hudlag (dermis) og forårsager en ganske let og kontrolleret inflammation (irritation), som stimulerer hudcellernes vækst og dermed produktionen af kollagen og elastinfibre.

Hos QF arbejder vi med den nyeste laserteknologi. Behandlingerne udføres af certificeret og specialuddannet sygeplejerske, som er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed.

Det er vigtigt, at du er velorienteret om, hvad der skal ske. Forud for en hudforyngelse med IPL-laser inviteres du derfor til en gratis konsultation hos sygeplejersken, hvor du vil få grundig information om dine behandlingsmuligheder og afstemt dine behov og forventninger til behandlingen. Du er velkommen til at tage en pårørende med til konsultationen.

IPL laser bruges til mange forskellige behandlinger

Behandlingen er yderst velegnet til:

  • Hudopstramning
  • Reducering af rynker
  • Pigmentpletter
  • Karsprængninger
  • Ujævn hud struktur og hudtekstur
  • anti ageing

Anti Age behandling

Anti Age behandling bliver gradvist mere populær også blandt yngre klienter.

Er du træt af linjer og slap hud eller ønsker du blot et mere frisk udseende?
Anti Age behandling genopbygger huden indefra, styrker hudkvaliteten og mindsker dannelsen af nye rynker i ansigtet.

Hvad kan du forvente med behandling?

Det kan du forvente

En hudforyngelse med IPL-laser har til formål at øge hudens elasticitet og spændstighed. I takt med behandlingen, vil huden regenerere og give en opstrammende effekt. Nydannelse af kollagen og elastin i hudens dybe bindevæv tager tid.

Den optimale effekt af en hudopstramning vil typisk kunne ses efter seks måneder. Livsstil og genetiske forhold vil have indflydelse på, hvor hurtigt produktionen af kollagen og elastin atter vil falde efter endt behandling, så det vil ofte være tilrådeligt med opfølgende behandlinger for at det optimale resultat.

Efter en hudforyngelse med IPL-laser vil din hud generelt fremstå yngre og med en sundere tekstur og glød.

Gør det ondt?

Oplevelsen af smerte varierer fra person til person. Det er ikke nødvendigt at bedøve huden. Det føles som at blive ramt af en elastik efterfulgt af en varm fornemmelse. 

Hvor mange behandlinger skal der til?

For at opnå det absolut bedste resultat, anbefaler vi 4-6 behandlinger med 6-8 ugers interval. Og derefter vedligeholdende behandlinger 1-2 gange om året.

To uger op til behandlingen bør du bruge creme med solfaktor for at beskytte huden mod UV-stråler, også i gråt og trist vintervejr. 

Huden må nemlig ikke være for solbrun, da behandlingen virker bedst på lys hud. 

Huden må ikke være skadet eller præget af irritation, eksem eller udslæt.

Huden afrenses for evt. urenheder, og der påføres en special-gel, som samtidig køler under behandlingen. 

Generelt vil behandlingerne kunne mærkes som en let brændende varme i huden.

Efter behandlingen kan man opleve en let rødmen, som i de fleste tilfælde vil forsvinde i løbet af et par timer. Rødmen kan dog hos nogen vare i op til 48 timer. 

Huden kan føles lidt stram, og det er vigtigt at lade den hvile og ikke udsætte den for belastninger. 

Derfor ingen sauna og svømmehal samme dag.

Huden er efter behandlingen mere lys-sensitiv, og det anbefales at bruge creme med høj SPF, mens behandlingerne pågår, og i op til to uger efter sidste behandling.

Du kan sagtens bruge makeup og genoptage din daglige rutiner, som normalt umiddelbart efter behandlingen.

Kom forbi til en gratis og uforpligtende konsultation

Hos Qlinique Facit, er det dig og dine ønsker som er i fokus. Vi sætter stor ære i, at du føler dig tryg. Så hvis du er i tvivl om, hvilken behandling du skal have, så er du velkommen til at kontakte os eller booke en konsultation.

Qlinique Facit ser frem til, at byde dig velkommen i klinikken.