Laserbehandling i København

Laserbehandling i København

Enjoy Some You-Time

Qlinique Facit inviterer dig indenfor til Laserbehandling i København.

Laserbehandling har revolutioneret mulighederne for behandling af en lang række problematikker, som eksempelvis rynker, pigmentfejl, uønsket hår og vaskulære læsioner.

Laserbehandling er smertefrit og virkningsfuldt

En Laserbehandling er en effektiv måde til at reparere huden. Måden en Laserbehandling virker på, er at lede lys mod hårroden og det område, som skal behandles. Når håret absorberer lyset, som udsendes via en laser, omdannes dette til varme, som herefter via hårstråene ledes ned i hårsækken.

Laserbehandling opleves forskelligt afhængig af smertetærskel og tryghed under behandlingen. Mest af alt minder de enkelte skud med det behandlende lys om blide små smæld med en tynd elastik. 

Efter behandlingen vil du som regel føle en vis varme i huden. Du vil dog som regel kunne fortsætte din dag uden gener eller andre bivirkninger.

Laserbehandling af huden

Inden en Laserbehandling af din hud inviteres du inden for til en gratis konsultation, som vil lave en analyse af din hud og gennemgå dine behandlingsmuligheder. 

Alle hudtyper, problematikker og behov er forskellige, og det er derfor vigtigt med en indledende samtale, hvor vi kan lægge en behandlingsplan for dig.

Herudover skal vi vide, om der er allergier, sygdomme eller andet, som kan have betydning for dit endelige resultat. 

Med en baggrund som ansvarshavende sygeplejerske er vant til at varetage patientbehandling på et højt niveau, og du kan derfor være helt tryg, når du lader dig behandle hos Qlinique Facit.

Har du spørgsmål til produkter, bivirkninger eller andet, så stiller QF gerne sin faglige viden til rådighed.

Alle Laserbehandling vi tilbyder

Læs mere om enkelte Laserbehandling:

Permanent Hårfjerning  Uønsket hårvækst, træt af skæg, skraber og de daglige kampe med pincetten?

Fjernelse af Tatovering  Tattoo Removal – har du fortrudt eller dårlig udført? Så lad os hjælpe dig af med din tatovering.

Carbon Laser  Effektiv og skånsom laserbehandling til ansigtet, der booster udstråling og giver øjeblikket resultat.

Acne og ar – Problemhud, med en laserbehandling kan reducere ardannelse efter bumser og uren hud.

Hudforyngelse IPL Laser – Rynker, hudopstramning, pigmentpletter, strækmærker, karsprængninger, ujævn hud struktur og hudtekstur.

Kom forbi til en gratis og uforpligtende konsultation

Hos Qlinique Facit, er det dig og dine ønsker som er i fokus. Vi sætter stor ære i, at du føler dig tryg. Så hvis du er i tvivl om, hvilken behandling du skal have, så er du velkommen til at kontakte os eller booke en konsultation.

Qlinique Facit ser frem til, at byde dig velkommen i klinikken.