10% på alle behandlinger i hele oktober måned.
Om laserbehandling i Farum
Laserbehandling i København - Kosmetiske Skønhedsklinik

Qlinique Facit inviterer dig indenfor til Laserbehandling i København.

Laserbehandling har revolutioneret mulighederne for behandling af en lang række problematikker, som eksempelvis rynker, pigmentfejl, uønsket hår og vaskulære læsioner.

Laserbehandling er smertefrit og virkningsfuldt

En Laserbehandling er en effektiv måde til at reparere huden. Måden en Laserbehandling virker på, er at lede lys mod hårroden og det område, som skal behandles. Når håret absorberer lyset, som udsendes via en laser, omdannes dette til varme, som herefter via hårstråene ledes ned i hårsækken.

Laserbehandling opleves forskelligt afhængig af smertetærskel og tryghed under behandlingen. Mest af alt minder de enkelte skud med det behandlende lys om blide små smæld med en tynd elastik. Efter behandlingen vil du som regel føle en vis varme i huden. Du vil dog som regel kunne fortsætte din dag uden gener eller andre bivirkninger.

Laserbehandlinger vi tilbyder med Laser:

Læs mere om Permanent Hårfjerning – Uønsket hårvækst, træt af skæg, skraber og de daglige kampe med pincetten?

Læs mere om Fjernelse af Tatovering – Tattoo Removal – har du fortrudt eller dårlig udført? Så lad os hjælpe dig af med din tatovering.

Læs mere om Carbon Laser – Effektiv og skånsom laserbehandling til ansigtet, der booster udstråling og giver øjeblikket resultat.

Læs mere om Acne og ar – Problemhud, med en laserbehandling kan reducere ardannelse efter bumser og uren hud.

Læs mere om Hudforyngelse IPL Laser – Rynker, hudopstramning, pigmentpletter, strækmærker, karsprængninger, ujævn hud struktur og hudtekstur.

Gratis konsultation – Laserbehandling af hud

Inden en Laserbehandling af din hud inviteres du inden for til en gratis konsultation, som vil lave en analyse af din hud og gennemgå dine behandlingsmuligheder. Alle hudtyper, problematikker og behov er forskellige, og det er derfor vigtigt med en indledende samtale, hvor vi kan lægge en behandlingsplan for dig.

Herudover skal vi vide, om der er allergier, sygdomme eller andet, som kan have betydning for dit endelige resultat. Med en baggrund som ansvarshavende sygeplejerske er Ida Agar vant til at varetage patientbehandling på et højt niveau, og du kan derfor være helt tryg, når du lader dig behandle hos Qlinique Facit.

Har du spørgsmål til produkter, bivirkninger eller andet, så stiller QF gerne sin faglige viden til rådighed.

Kontakt QF

Skal du have lavet en Laserbehandling hos QF, kan behandlingen foretages samme dag, såfremt der er ledige tider. 

Du kan booke tid til en samtale ved at ringe på +45 28 30 47 47 eller ved at benytte bookingformularen her på siden.

Close Panel