Mesoterapi Hudforyngelse

Vil du have synligt yngre hud her og nu? Nu kan du få mesoterapi i Farum
Mesoterapi er en innovativ og skånsom kosmetisk behandling for dig, der ønsker en anti-age behandling uden kirurgi. Du vil straks efter behandlingen opleve, at dit ansigt udstråler fornyet vitalitet og den banebrydende behandling kan nemt gå hen og blive dit yndlings-skønhedsboost.

Hvad er Mesoterapi?

Behandlingen går ud på, at man ved hjælp af mikro-nåle skaber tusindvis af mikroskopiske huller i overhuden- epidermis. Herved tilføres huden hyaluronsyre samt en lang række vitaminer, aminosyrer og mineraler, der nu lettere kan trænge dybt ned i underhuden – dermis.

Enkelt sagt nedbryder de mange nålestik huden i en kontrolleret proces. Hvorefter den støttes i en accelereret genopbygning ved at tilføre nærende og aktive ingredienser.

Det kan du forvente

En behandling med Mesoterapi i Farum sikrer som udgangspunkt, at din huds basale behov bliver opfyldt. Du hjælper en træt hud med at regenerere. Bare en enkelt behandling med Mesoterapi vil give dig synligt resultat – men for bedste resultat, anbefaler vi 4-6 behandlinger med 2 ugers interval, afhængig af hudens tilstand. Et forløb kan kombineres med både laser eller de andre skinboosters.

Mesoterapi skaber synlige forandringer ved behandling af:

+ opstramning af huden – anti-aging
+ akne ar/uren hud
+ store porer
+ pigmentforandringer
+ solskadet hud
+ ”rygerhud”
+ sart og rødmosset hud (rosacea)
+ strækmærker og brandsår

Med skinpen og dermaroller

Behandlingen kan udføres med en dermaroller eller en skinpen, afhængig af behandlingsområdet og formålet med behandlingen. Nålenes længde udvælges efter din hudtype og kan variere fra 0,2- 2mm. Analyse og nålevalg ser ved en indledende konsultation, der altid tilbydes forud for behandling med mesoterapi i Farum.

Ved den første behandling tager vi stilling til, hvordan resultatet bedst vedligeholdes eller forbedres, evt. ved at du erhverver en dermaroller til behandling privat. Hos QF arbejder vi med en betydelig længere nålelængde end det tillades privat, hvorfor behandlingen er underlagt godkendelse fra Sundhedsstyrelsen og gennemføres af certificeret sygeplejerske.

Før behandlingen

Forud for behandlingen inviteres du til en gratis konsultation, hvor vi sammen lægger en behandlingsplan. Du behøver hverken kirurgi eller laser for at skabe synlige forandringer. Mesoterapi i Farum er det overskuelige alternativ.

Under behandlingen

Der smøres en lokal bedøvende creme på huden i ca. 20- 30 minutter inden behandlingen for at minimere gener.
Du kan enten selv købe lokalbedøvende creme på apoteket og anvende det, inden du kommer til behandlingen, eller du kan komme et kvarter før din aftalte tid og få det gjort i klinikken.

Huden må ikke være skadet eller præget af irritation, eksem eller udslæt. Behandlingen kan heller ikke udføres hvis du har aktiv acne, dårlig reguleret diabetes eller har nedsat blodstørkningsevne, det vil sige, hvis du spiser blodfortyndende medicin.

Efter behandlingen

Huden kan fremstå en smule hævet og rød, som hvis du var svagt solskoldet, hvilket vil aftage i løbet af 1-2 dage. Du vil opleve at huden føles lidt tør og ru de næste par dage og det er vigtigt at du bruger creme med høj SPF.

Du kan genoptage dine daglige rutiner som vanligt efter behandlingen. Mesoterapi i Farum er en naturlig aktivering af din hud, som du kan vedligeholde ved et par gange om ugen at anvende en dermoroller til privat brug.