10% på alle behandlinger i hele oktober måned.
Derma+oxygen luksus
Oxygenbehandling - Anti ageing med øjeblikkeligt resultat

En nydansk udviklet anti ageing behandling har taget kunder over hele verden med storm; DermaOXY oxygenbehandling. Effekten er kommet bag på skønhedsindustrien, hvor du kan læne dig tilbage og modtage et 100% naturligt skinboost. Ved hjælp af ren ilt og udvalgt serum vil vi vitalisere din hud mærkbart.

Optimal anti ageing uden kniv

DermaOXY oxygenbehandling er udviklet til at samarbejde med hudens egne processer, med fokus på aktive og naturlige ingredienser. Det er de avancerede kombinationer af råmaterialer, hver især med anti aging effekt, der sammen med ilt gør behandlingen til et vitalt boost for hudens sundhed, fugtighed og struktur.
Der er synlige resultater efter første behandling, men for optimalt resultat anbefales en kur på 6 behandlinger over 6-8 uger. Derefter til vedligeholds behandlinger ca. hver 4. til 12 uge, alt efter hudens behov.

Hvad vil en oxygenbehandling give dig:

  • Et yngre og friskere udseende.
  • Genopretning af hudens fugtighedsbalance.
  • En forbedret elasticitet og struktur i huden.
  • Reduktion af fine linjer og rynker.

Hvilke hudtyper?

Alle hudtyper, unge som ældre vil nyde godt af oxygenbehandlingen med indsluset ilt og aktivt serum. Har du slap hud, ældre hud, træt hud, tør hud – kontakt os, og lad os tale om, hvad en enkelt behandling kan give dig og hvad du vil kunne forvente at opnå, ved at lade behandlingen være del af din kvartalsrutine. En oxygenbehandling holder dig frisk og vital ved hjælp af ren natur.

Kan det være rigtigt, at du kan aktivere din huds selvhelbredende kræfter ved hjælp ilt? Det lyder oplagt. Og det er sandt! Alligevel er effekten kommet bag på skønhedsindustrien. 

Nu tilbydes behandlingen – hvor du trygt kan læne dig tilbage og modtage et skinboost, der ved hjælp af ren ilt og udvalgte serum vil vitalisere din hud mærkbart.

Før behandlingen

Overvej, om du har lyst til at se så træt ud – eller det er tid til en oxygenboost!  Du kan komme direkte ind fra gaden, hvor vi ved laserbehandlinger inviterer til en foregående konsultation. Du er dog altid velkommen til at kigge forbi til en snak om, hvordan vi planlægger et optimalt behandlingsforløb for dig.

Under behandlingen

Din oxygenbehandling starter med at vi gennemgår din hudtype, for at identificere det serum, der skal indsluses i din hud, derefter:
+ Afrenses dit ansigt.
+ Døde hudceller fjernes ved hjælp af en peel.
+ Selve behandlingen: 40 minutters indslusning af serum ved hjælp af oxygen.
+ Afslutning med fugt serum, øjencreme og dagcreme.

Efter behandlingen

Enjoy. Du skal ikke tænke på noget, udover at du har gjort noget godt for din hud og din samlede livskvalitet. Du vil stråle, og du vil vide, at det skyldes ren og skær – ilt.

Close Panel