Oxygenbehandling

Oxygenbehandling

DermaOXY ansigtsbehandling giver øjeblikkeligt resultat

ansigtsbehandling

Oxygenbehandling er en populær ansigtsbehandling, fordi behandlingen er velegnet til at super booste en tør, livløs, stresset og moden hud.

Yderst velegnet til uren, fedtet hud og acne problematikker.

Hvad vil en Oxygenbehandling give dig:

  • Et yngre og friskere udseende.
  • Genopretning af hudens fugtighedsbalance.
  • En forbedret elasticitet og struktur i huden.
  • Reduktion af fine linjer og rynker.

Der er synlige resultater efter første behandling, men for optimalt resultat anbefales en kur på 3-6 behandlinger over 6-8 uger. Afhængigt af hudens tilstand og livsstil.

Derefter til vedligeholds behandlinger ca. hver 4. til 12 uge, alt efter hudens behov.

Opnå bedre resultat af DermaOXY oxygenbehandlingen, kombineres behandling ofte med Diamantslibning.

Læs mere om behandlingen:

Diamantslibning

En dansk udviklet anti-age behandling

En nydansk udviklet anti ageing behandling har taget kunder over hele verden med storm; DermaOXY oxygenbehandling. Effekten er kommet bag på skønhedsindustrien, hvor du kan læne dig tilbage og modtage et 100% naturligt skinboost. Ved hjælp af ren ilt og udvalgt serum vil vi vitalisere din hud mærkbart.

Optimal anti ageing uden kniv

DermaOXY oxygenbehandling er udviklet til at samarbejde med hudens egne processer, med fokus på aktive og naturlige ingredienser. Det er de avancerede kombinationer af råmaterialer, hver især med anti ageing effekt, der sammen med ilt gør behandlingen til et vitalt boost for hudens sundhed, fugtighed og struktur.

Hvilke hudtyper?

Alle hudtyper, unge som ældre vil nyde godt af oxygenbehandlingen med indsluset ilt og aktivt serum. Har du slap hud, ældre hud, træt hud, tør hud – kontakt os, og lad os tale om, hvad en enkelt behandling kan give dig og hvad du vil kunne forvente at opnå, ved at lade behandlingen være del af din kvartals rutine. En oxygenbehandling holder dig frisk og vital ved hjælp af ren natur.

Kan det være rigtigt, at du kan aktivere din huds selvhelbredende kræfter ved hjælp ilt? Det lyder oplagt. Og det er sandt! Alligevel er effekten kommet bag på skønhedsindustrien. 

Nu tilbydes behandlingen – hvor du trygt kan læne dig tilbage og modtage et skinboost, der ved hjælp af ren ilt og udvalgte serum vil vitalisere din hud mærkbart.

Overvej, om du har lyst til at se så træt ud – eller det er tid til en oxygenboost!  Du kan komme direkte ind fra gaden, hvor vi ved laserbehandlinger inviterer til en foregående konsultation. Du er dog altid velkommen til at kigge forbi til en snak om, hvordan vi planlægger et optimalt behandlingsforløb for dig.

Din oxygenbehandling starter med at vi gennemgår din hudtype, for at identificere det serum, der skal indsluses i din hud, derefter:

  • Afrenses dit ansigt.
  • Døde hudceller fjernes ved hjælp af en peeling.
  • Selve behandlingen: indslusning af serum ved hjælp af oxygen.
  • Afslutning med fugt serum, øjencreme og dagcreme.

Enjoy. Du skal ikke tænke på noget, udover at du har gjort noget godt for din hud og din samlede livskvalitet. Du vil stråle, og du vil vide, at det skyldes ren og skær – ilt.

Qlinique Facit - Logo

Kom forbi til en gratis og uforpligtende konsultation

Hos Qlinique Facit, er det dig og dine ønsker som er i fokus. Vi sætter stor ære i, at du føler dig tryg. Så hvis du er i tvivl om, hvilken behandling du skal have, så er du velkommen til at kontakte os eller booke en konsultation.

Qlinique Facit ser frem til, at byde dig velkommen i klinikken.

BOOK TID