10% på alle behandlinger i hele oktober måned.
uønsket hårvækst
Permanent hårfjerning

Træt af skæg, skraber og de daglige kampe med pincetten?

Uønsket hårvækst er et velkendt problem uanset køn, og det er ofte ledsaget af daglige gener i hverdagen. Med permanent hårfjerning med laser slipper du for den daglige irritation, smertefulde voksbehandlinger og barbering – og ikke mindst den konstante bekymring for ubelejlig skægvækst.

Behandlingerne for at opnå permanent hårfjerning udføres af sygeplejerske, godkendt af Sundhedsstyrelsen. Din sikkerhed er således i højsædet, uanset hvor på kroppen, du har brug for behandling.

Gratis uforpligtende konsultation

Kom forbi til en gratis og uforpligtende konsultation ved sygeplejersken og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme uønsket hårvækst til livs.

Laser hårfjerning – Gør det ondt?

Permanent hårfjerning med laser opleves for de fleste smertefrit.
Mange beskriver følelsen af små elastik-smæld, når varmen fra laseren rammer huden. Behandlingen fungerer ved, at lysstrålen fra laseren ledes ned i hårsækken via ”pigmentet” (farven) i hårstråene. Når lyset fanger pigmentet, omdannes det til varmeenergi som nedbryder hårsækken.

Vi behandler også lyse hår

Traditionelt har permanent hårfjerning kun været henvendt til klienter med mørkt hår og skæg. Men hos QF anvender vi det nyeste og bedste udstyr inden for laserteknologi og vi kan ved hjælp af forskellige bølgelængder tilpasse behandlingen til præcis din hårtype. Det betyder at vi også kan behandle dig, der generes af lyse og rødlige hårstrå.

Hvor mange gange?

Da det kun er hår i vækstfasen, der kan tage imod behandling, er det nødvendigt med flere behandlinger for at opnå permanent hårfjerning.
Ikke alle hår befinder sig i vækstfasen på samme tid. Antallet af behandlinger afhænger af hvilket område, der ønskes behandlet, hudtype samt hårtype.

Et typisk behandlingsforløb med laser hårfjerning strækker sig fra 6-12 behandlinger med 3-6 ugers intervaller. Klienter med lyse og røde hårstrå må forvente et lidt længere behandlingsforløb.

Før behandlingen

Inden vi går i gang inviteres du til en gratis konsultation hos Ida Agar, hvor du modtager grundig vejledning og information om din behandling. Sammen med sygeplejersken får du afstemt dine ønsker, behov og forventninger, så du kan føle dig tryg. Sammen får vi lagt det optimale behandlingsforløb.

Under behandlingen

Huden renses for evt. make up og urenheder og påføres en kølene gel under behandlingen, der samtidigt er let smertelindrende. Når laserlyset glider hen over din hud, opvarmes den kortvarigt. Måske vil du kunne mærke nogle små spidse smæld, som hvis en meget lille elastik slår mod huden. Varmeudviklingen er lokal og hurtigt forbigående og de fleste beskriver behandlingen som smertefri.

Efter behandlingen

Du kan opleve en svag rødmen af huden i timerne efter din behandling og huden kan føles varm, hvilket typisk fortager sig i løbet nogle timer til to dage. Du kan dog roligt genoptage din cremerutiner umiddelbart efter behandlingen. Det er vigtigt, at du fugter din hud og meget vigtigt, at du anvender en god solcreme, SPF 30-50 uanset vejr og årstid, da din hud vil være lysfølsom. Solcremen skal du anvende i op til 4 uger.
Undgå sauna og belastende sport de første dage.

Close Panel