Permanent Hårfjerning

Permanent Hårfjerning - Effektiv skånsom behandling

Træt af uønsket hårvækst

Træt af skæg, skraber og de daglige kampe med pincetten? 
At skulle barbere, plukke eller vokse sig diverse steder på kroppen er en evig kamp og derudover er det utrolig tidskrævende.
Resultatet efter barbering kan også være et problem og til stor irritation for huden, for folk der lider af hudgener grundet hårvæksten.
Uønsket hårvækst er et velkendt problem uanset køn, og det er ofte ledsaget af daglige gener i hverdagen.
Med laserbehandling af uønsket hårvækst slipper du for den daglige irritation, smertefulde voksbehandlinger, barberingsudslæt og indgroet hår – og ikke mindst den konstante bekymring for ubelejlig skægvækst.

Permanent hårfjerning med laser er blevet en meget populær behandlingsmetode.
Behandlingerne udføres af sygeplejersken, som er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed. Din sikkerhed er således i højsædet, uanset hvor på kroppen, du har brug for behandling.
Kom forbi til en gratis og uforpligtende konsultation ved sygeplejersken og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme uønsket hårvækst til livs.

Oftest stillet spørgsmål om Permanent hårfjerning

Inden behandlingen
Inden du får foretaget laser hårfjerning, skal du sørge for at have barberet hårene af på det område, der skal behandles.  
Man må ikke have fjernet hårene med pincet eller voks inden behandlingen.

Hvor mange gange?
Da det kun er hår i vækstfasen, der kan tage imod laserbehandling, er det nødvendigt med flere behandlinger for at opnå permanent hårfjerning.
Ikke alle hår befinder sig i vækstfasen på samme tid. 
Antallet af behandlinger afhænger af hvilket område, der ønskes behandlet, hudtype samt hårtype.
Et typisk behandlingsforløb med laser hårfjerning strækker sig fra 6-12 behandlinger med 3-6 ugers intervaller. 
Klienter med lyse og røde hårstrå må forvente et lidt længere behandlingsforløb.

Hvor lang tid tager behandlingen?
Behandlingstid: 15-60 minutter. Afhængig af hvilket område der behandles.

Behandling, som hverken er farlig eller gør ondt

Laser hårfjerning – Gør det ondt?
Behandlingen af hårfjerning med laser opleves for de fleste smertefrit. Mange beskriver følelsen af små elastik-smæld, når varmen fra laseren rammer huden. 
Behandlingen fungerer ved, at lysstrålen fra laseren ledes ned i hårsækken via ”pigmentet” (farven) i hårstråene. Når lyset fanger pigmentet, omdannes det til varmeenergi som nedbryder hårsækken.

Vi behandler også lyse hår
Traditionelt har laserbehandling af hårfjerning kun været henvendt til klienter med mørkt hår og skæg. Men hos QF anvender vi det nyeste og bedste udstyr inden for laserteknologi og vi kan ved hjælp af forskellige bølgelængder tilpasse behandlingen til præcis din hårtype. Det betyder at vi også kan behandle dig, der generes af lyse og rødlige hårstrå.

Før behandlingen
Inden vi går i gang inviteres du til en gratis konsultation hos sygeplejersken, hvor du modtager grundig vejledning og information om din behandling. Hvor du får afstemt dine ønsker, behov og forventninger, så du kan føle dig tryg. Sammen med sygeplejersken får vi lagt det optimale behandlingsforløb.

Under behandlingen
Huden renses for evt. make up og urenheder og påføres en kølene gel under behandlingen, der samtidigt er let smertelindrende.
Når laserlyset glider hen over din hud, opvarmes den kortvarigt. Måske vil du kunne mærke nogle små spidse smæld, som hvis en meget lille elastik slår mod huden.
Varmeudviklingen er lokal og hurtigt forbigående og de fleste beskriver behandlingen som smertefri.

Efter behandlingen
Du kan opleve en svag rødmen af huden i timerne efter din behandling og huden kan føles varm, hvilket typisk fortager sig i løbet nogle timer til to dage.
Du kan dog roligt genoptage din cremerutiner umiddelbart efter behandlingen.

Det er vigtigt, at du fugter din hud og meget vigtigt, at du anvender en god solcreme, SPF 30-50 uanset vejr og årstid, da din hud vil være lysfølsom. Solcremen skal du anvende i op til 4 uger.
Undgå sauna og belastende sport de første dage.

Der er vigtigt, at du er velinformeret om forløbet: mulige bivirkninger og komplikationer.
Download forneden her:

Patientinformation

Qlinique Facit - Logo

Kom forbi til en gratis og uforpligtende konsultation

Hos Qlinique Facit, er det dig og dine ønsker som er i fokus. Vi sætter stor ære i, at du føler dig tryg. Så hvis du er i tvivl om, hvilken behandling du skal have, så er du velkommen til at kontakte os eller booke en konsultation.
Qlinique Facit ser frem til, at byde dig velkommen i klinikken.

BOOK TID