10% på alle behandlinger i hele september måned.
Ida Dinic Agar

Ida Dinic Agar

Kosmetisk sygeplejerske

Ida er uddannet Sygeplejerske tilbage i 2015 og er senere blevet godkendt i Styrelsen for Patientsikkerhed til Kosmetiske behandlinger med ikke – permanente Fillers, Botox og Laserbehandlinger.

Flemming Lauridsen

Flemming Lauridsen

Speciellæge i Plastikkirurgi

Flemming Lauridsen er Speciallæge i Plastikkirurgi og har en bred vifte af erfaring indenfor kosmetiske kirurgi.

Mie Louise Freiesleben

Mie Louise Freiesleben

Uddannet Vippeteknikker

Mie er uddannet vippeteknikker og har specialiseret sig inden for single, hybrid og volume lashes, samt lash lift. Mie har flere års erfaring inden for branchen dette giver hende et stort indblik i skønhedsuniverset. Hun er hele tiden nysgerrig og opdateret på nye behandlinger vi kan tilbyde i klinikken og har en innovativ tilgang, hvilket sikre at vi har de nyeste behandlinger på markedet. Mie er i gang med at udvide sine kompetencer og kan byde på en lang række behandlinger inden længe. Mie står for ansættelser, daglige drift, opfyldning af lager, administration, samt kvalitetssikringer.

Tanya D. Saleh

Tanya D. Saleh

Uddannet Hudterapeut

Tanya er uddannet lægeeksamineret hudterapeut og social og sundhedsassistent. Hun har certifikater på alle de behandlinger hun gennemfører i klinikken og er specialist i de tekniske udstyr der bruges til behandlinger på klinikken. Passionen for at lave behandlinger kom af Tanyas mangeårige interesse for æstetik – at fremhæve den naturlige skønhed igennem kosmetiske behandlinger.

Shifa

Shifa

Kosmetolog

Shifa er klinikkens kosmetolog. Hun er uddannet hos CIDESCO og har afsluttet sin uddannelse med top karakter. Med mange års erfaring har Shifa lært at kende til alle hudtyper og kan guide alle på vej mod den perfekte hud.

Close Panel