Hollywood carbon peel
Alle fortjener en smuk hud – og der kan være dage i dit liv, hvor din hud bare sukker efter et skud energi.

Heldigvis er der mange måder og metoder, hvorpå vi kan hjælpe dig.

I Qlinique Facit tilbyder vi:

Vi forynger og vitaliserer

Behandlingerne i Qlinique Facit er nøje udvalgte, så de på hver deres måde forynger og vitaliserer. Metoderne er forskellige, og du vil opnå mærkbare resultater med dem hver især. De ultimative resultater opnår du ved at kombinere og vedligeholde behandlingerne over en periode.

Vi taler om hudforyngelse, hudfornyelse og hudopstramning. Kom ind og få en snak om præcis dine udfordringer og lad os finde den skinbooster, der passer bedst til dig.

Slap hud

Allerede fra 25 års alderen begynder din hud at producere mindre elastin og kollagen. Med en skinbooster stimuleres hudens naturlige produktion af kollagen og elastin, hvilket resulterer i en fastere, sundere og en yngre udseende hud.

Grå og trist skintone

Når døde hudceller lægger sig uden på huden, skæmmes din ungdommelige glød, og din hudtone kan virke sløv. Din evne til at forny huden falder med cirka 7 procent i løbet af 10 år. En skinbooster vil hjælpe dig af med de døde hudceller og lade din hud fremstå og frisk.

Linjer og rynker

Når din hud mister fugt, elastin og kollagen, kan der opstå rynker. De områder i dit ansigt, som bevæger sig mest, som omkring dine øjne og mund, er særligt tilbøjelige til rynker. Rynkedannelsen fremskyndes, hvis du er ryger eller dyrke solen overdrevet uden solfaktor.

Tør hud

I takt med at du bliver ældre, producerer din hud mindre naturlig fugt. De øverste lag af din hud kan derved let tørre ud. Især solskader kan fremskylde en permanent tør hud. Giv din hud en regelmæssig skinbooster, den vil takke dig.

Tynd hud

For hver årti, der går, nedbringes celleproduktionen i kroppen, og det gælder også i de dybere hudlag – dermis. Den stadigt tyndere hud gør dig mere udsat for rynkedannelse.